Medlemsbladet, nr 1 2023

Förra säsongen fick ett hastigt slut!! Pang, så kom snösmockan med tung och blöt snö och många träd och buskar fick sig en ordentlig smäll. Det mesta har nog rätat upp sig igen, men alla behöver se över sina staket. Nu kan vi börja se fram emot våren och en ny odlingssäsong.

Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna till Orhem Trekanten.

Här kommer lite kort information angående vårens aktiviteter.

Årsmöte och städdag

Årsmöte och städdag blir lördagen 6 maj. Årsmöten och städdagar är ett bra tillfälle för föreningens medlemmar att träffas och stärka sammanhållningen. I och med coronan kom mycket av föreningsarbetet av sig, men nu hoppas vi på en bra uppslutning under vårens aktiviteter.

Även denna vår kommer vi att ha en container för grovsopor på städdagen. OBS! Ingen kompost.

Styrelsen återkommer om tider för årsmöte och städdag.

Höstens städdag blir lördagen 7 oktober.

Plantmarknad

Roligt om vi kunde blåsa liv i en gammal tradition, nämligen plantmarknaden. Under flera år hade vi plantmarknad i början av juni. Många har fina perenner på sina lotter som kan delas och kanske har du plantor över som du dragit upp under våren, t.ex tomater, gurka , squash och annat kul. Vi säljer till lågt pris och pengarna går naturligtvis till föreningen. Hör av dig till styrelsen om du har lust att vara med.

Föreningshuset

Huset är nu tillgängligt för alla och vi hoppas att ni går dit och tar en fika ibland. Om du vill byta om innan du börjar gräva finns skärmen att gömma sig bakom. Planen är att få dit ett låsbart förvaringsskåp för styrelsen, micro och bokhyllor.Hör först av dig till styrelsen om du har något att bidra med (ställ inte in något innan). Tänk på att inte lämna personliga ägodelar i huset.

Dasset

Lyset på dasset är nu justerat och lyser i 5 min och stängs sedan av automatiskt.

Flis

Med tanke på snösmockan så kommer det att finnas en hel del ris att ta reda på, så styrelsen undersöker möjligheten att låna in en flismaskin.

Vårhälsningar från styrelsen i Orhem.

Ylva Rundh Blomberg,

på uppdrag av styrelsen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: