Medlemskap

 

omslag-koloniMedlemskapet i Orhem Fritidsträdgårdar Trekanten löper på ett år. Årsavgiften är 1400 kronor/år och ska betalas senast den 31 oktober årligen till postgiro 52299-5. Denna avgift täcker föreningens medlemsavgift till Koloniträdgårdsförbundet samt arrendeavgift för hela området. I avgiften ingår även tidskriften Koloniträdgården.

För att få kontinuerlig föreningsinformation och tidskriften är det viktigt att styrelsen meddelas snarast möjligt vid byte av bostads- och e-post adress och telefon- alt. mobilnummer. Det går bra att mejla eller skicka ett brev till styrelsen.

Avtal, nycklar och stadgar

Ett avtal/kontrakt, ”Medlemsavtal för fritidsträdgård”, upprättas mellan varje medlem och föreningen. Avtalet förnyas automatiskt varje år om ingen av parterna säger upp avtalet. I avtalet finns viktiga regler som gäller i föreningen se under länken Ordningsregler i menyn på hemsidan. Nyckel till föreningshus och redskapsbodar erhålles av den ansvarige för lottuthyrning mot en depositionsavgift.

Uppsägning

Uppsägning av avtalet/lotten kan göras via mejl till styrelsen eller genom att fylla i sista sidan av medlemsavtalet.

Uppsägningen lämnas tillsammans med nycklar till den som är ansvarig för lottuthyrningen. Medlem kan sägas upp om stadgar, ordningsregler eller medlemsavtal inte efterlevs. Depositionsavgift för nyckel vid återlämnande betalas tillbaka på medlemmens bank- eller postgirokonto.

 

orhem

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s